Hey, this photo is © Alin Chiriac

Oferte nunta – Servicii foto/video

Aflati raspunsurile la toate intrebarile pe care le aveti in legatura cu ofertele noastre.

Cum arata intregul material foto?
— ♦ —

Trebuie de inteles un lucru inca de la bun inceput! Toate fotografiile ce sunt livrate clientilor nostri sunt corectate la un nivel profesional! Acestea sunt trecute printr-un program special dedicat, unde au loc anumite procese de corectare a expunerii, contrastului, culorilor, etc.

In exemplele de mai jos puteti descoperi intr-un mod placut diferentele dintre o fotografie bruta si una corectata:


 

Ce inseamna editarea fotografiilor?
— ♦ —

Continuam cu o retusare profesionala a tenului (corectarea pigmentilor / curatarea pielii), adaugarea sau indepartarea unor obiecte din cadru, remodelarea trasaturilor fizice si oricare alte tehnici sunt necesare ca fotografiile din albumul dumneavoastra sa arate impecabil.

In exemplele de mai jos se pot deosebi diferentele dintre o fotografie bruta si una editata in photoshop:

 

Cum arata un album foto?
— ♦ —

Albumele pot fi achizitionate separat si personalizate dupa preferintele fiecarui client! (Materialul din care coperta este realizata, culoarea acesteia, marimea, etc.) Cu o calitate superioara a printarii celor de pana la 70-80 de fotografii acesta va fi compus din 30 de pagini.

Album

 

Cum arata un Videoclip cinematic?
— ♦ —

Un film cinematic, plin de emotii si doar cu momentele importante ale zilei ne place sa realizam pentru fiecare dintre clientii nostri. Incarcarea cu prea multe materiale poate transforma un film de calitate, intr-unul de nivel mediu. Pe de alta parte, capturarea si montarea momentelor speciale cu siguranta vor creea un film excelent ce veti dori sa il priviti alaturi de cei dragi cu zambetul pe buze.

Portofoliu
— ♦ —

Daca nu ati vizualizat deja portofoliile noastre foto cat si video, va invitam sa faceti click pe urmatoarele pagini.

alin-chiriac-fotoalin-chiriac-video

 

Opinia clientilor
— ♦ —


Customers feedback - Alexandra & Malin

 Alexandra si Malin   

Anii trec, inca ne uitam peste albumul nostru si parca am simti nevoia de a o facem din nou si din nou! Atat de buni au fost! Incercand mereu sa inveseleasca atmosfera cu noi, prietenii si familia noastra. Gandesc si se misca foarte repede iar fiecare fotografie realizata arata incredibil direct din camera.

‏‏‏


Customers feedback - Mirela & Aurelian

   Mirela si Aurelian

Adevarul este ca pentru noi a fost o zi minunata si o seara de neuitat. Am petrecut alaturi de o echipa de incredere, cu simtul umorului si care se implica in tot ceea ce fac. Multumim pentru minunatele fotografii, felicitari pentru tot ceea ce faceti si abia asteptam sa ne revedem la o sedinta foto Trash the dress!😜

‏‏‏


Customers feedback - Alexandrina & Gabriel

 Alexandrina si Gabriel   

Buna Alin, vreau sa-ti spun ca ai fost suuuper ok la nunta noastra. Mi-a placut mult ca in timpul sedintei foto ai stiut cum sa ne faci sa ne distram, sa scapam de emotii si cred ca te-ai distrat si tu alaturi de noi.😀 O alta chestie care mi-a placut foarte mult a fost faptul ca ca erai foarte deschis si rabdator, apreciez asta. Stii sa-ti faci treaba si sper din suflet poate vom mai colabora pe viitor.

‏‏‏


Este perceputa o taxa de 100€ avans, moment in care clientul rezervarva data evenimentului prin semnarea unui contract.