Hey, this photo is © Alin Chiriac

Termeni si conditii

Inainte de programarea unei intalniri va rugam sa cititi sugestiile cat si conditiile noastre!

Echipa noastra pune accent pe eficienta comunicarii si impartasirea aceleiasi viziuni. Prin urmare, ne rezervam dreptul selectarii clientilor in vederea unor colaborari reusite. Obiectivul nostru este sa realizam un album impecabil, care sa reflecte personalitatea voasta, cat si un film ce poate fi vizionat intr-o seara de duminica alaturi de cei dragi. Pentru ca acestea sa fie posibile, propunem urmatoarele:

 

Cununie civila in alta zi
— ♦ —

Va imaginati ziua nuntii voastre ca fiind perfecta, nu-i asa? Experienta ne-a invatat ca este indicat sa evitam presiunea timpului ori de cate ori este posibil. Prin urmare, planificarea cununiei civile in alta zi fata de restul evenimentelor este ideala. Desi evenimentul in sine dureaza doar cateva minute, stim cu totii cat de intense sunt pregatirile. Chiar daca veti planifica totul pana la cel mai mic detaliu, inevitabilul isi poate face aparitia (buletinele nu sunt pregatite, parintii sunt blocati in trafic, fie programul Starii Civile este decalat cu 20-25 de minute). Desi la o prima vedere par chestiuni minore, va vor influenta starea de spirit si va pot da programul peste cap cu usurinta.

 

Fotografia detaliilor
— ♦ —

Asa cum deja am stabilit, timpul din ziua nuntii voastre este mai pretios decat va imaginati. Prin urmare, va propunem sa realizam aceste cadre de detaliu (de asemenea pretioase pentru voi cat si pentru echipa noastra) cu o zi, doua inainte de eveniment. Ne alocam circa 30-45 de minute, timp de lucru cu aceste detalii care mai apoi sunt implementate in albumul dar si filmul vostru de nunta.

 

Pregatirea mirilor
— ♦ —

La randul nostru am fost invatati ca mirii trebuie “gatiti” pentru marele eveniment. Puteti opta pentru gatitul traditional, asa cum il stiu si bunicii nostri sau puteti alege varianta moderna. “Gatitul modern” presupune prezenta domnisoarelor si cavalerilor de onoare, a parintilor si a altor membri ai familiei, alaturi de care veti crea o poveste. Acest setup va ofera mai multa libertate de exprimare a trairilor din aceasta zi din viata voastra. In urmatoarele imagini va prezentam doua astfel de situatii pentru a va ajuta sa hotarati care varianta vi se potriveste.

test

 

Cununia religioasa
— ♦ —

Voi va doriti un film si fotografii perfecte, iar noi ne dorim sa ne ridicam la nivelul asteptarilor voastre. Uneori suntem nevoiti sa lucram in conditii dificile (spatii restranse, luminate insuficient sau nepotrivit), care in final isi vor lasa amprenta pe filmul si fotografiile voastre. Putem evita acest lucru comunicand eficient si, de ce nu, alegand impreuna un mediu ce ne ofera conditii favorabile de lucru.

 

Sedinta foto
— ♦ —

Daca tot vorbeam de conditii grele si iluminate necorespunzator. Stiati ca? Nu locatia ci ora este cea mai importanta atunci cand dorim sa realizam o sedinta foto? Pentru inceput, cat de confortabil credeti ca va veti simti la o temperatura de 36° si cu soarele de ora 14:00 chiar deasupra voastra? Va spun eu! Inhibati, gaseste tu alte cuvinte, nerabdatori sa se termine, altceva… Iar aparatele vor sesiza acest lucru cu usurinta intr-o expresie usor fortata. Fie ca vorbim despre o sedinta foto in ziua evenimentului sau dupa, ne sfatuim mereu clientii ca activitatea sa aiba loc intre orele (18:00-21:00). Pentru a ne face si mai bine intelesi va prezentam doua astfel de situatii.

 

Petrecerea
— ♦ —

Nu suntem prezenti sa fotografiem toata lumea in ordine alfabetica. marturii sau nu.

 

Alte observatii
— ♦ —

Incercati sa nu va incarcati programul. In ziua nuntii voastre vreti sa va distrati, sa va simtiti bine sau sa fiti ca niste marionete si sa faceti tot ceea ce vi se spune ca trebuie sa faceti”traditii” Ca tot vorbim de conditii grele si prost iluminate. In cazul unei sedinte foto realizata in ziua evenimentului, rugam sa va consultati cu echipa noastra in ceea ce priveste organizarea orarului dumneavoastra. In cazul unei sedinte foto realizata in ziua evenimentului, din respect pentru dumneavoastra suntem nevoiti sa va refuzam in cazul in care ora nu ne este favorabila.


Inapoi – Pagina cu oferte     Telefon: +0(0747) 46 97 50     E-mail: alinchiriac@ymail.com